Cégünkről

Kávai Gasztro Kft.

A Kávai Gasztro Kft. alapvetően zöldség – gyümölcs nagykereskedelemmel,
valamint tisztított, konyhakész termékek előállításával, csomagolásával
és kiszállításával foglalkozik.

25 éve működő, innovatív családi vállalkozásként törekszünk a kiváló minőségre, a mindig friss, bőséges áruválasztékra, Vevőink teljes körű kiszolgálására és elégedettségére. Hiszünk a hosszú távú partneri együttműködésben, a közvetlen kapcsolattartásban és az egyéni bánásmódban.

A város szívében, családias hangulatban, rugalmas hozzáállással, jól szervezett cégként rendelkezünk hűtő- és szárazáru raktárakkal, ládamosó berendezésekkel, hűtő- és teherautókkal, számítógépes számlázási, készletezési (internetes) belső hálózattal, illetve olyan modern infrastruktúrával, amely megfelelő információt képes biztosítani bármely Partnerünk számára.

Kialakítottuk és folyamatosan alkalmazzuk a HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer jogszabályban előírt feltételeit.
Telephelyünket és tisztító üzemünket a NÉBIH inspektorai havi rendszerességgel ellenőrzik.

Tisztító üzemünk havonta 300 tonna készárut – tisztított, konyhakész – képes előállítani és csomagolni. A feldolgozáshoz a legmodernebb gépek, gépsorok állnak rendelkezésünkre, melyek garantálják az állandó minőséget, Partnereink gyors, rugalmas kiszolgálását. A Kávai zöldség nagyker termékei tartósítószerektől és adalékanyagoktól mentesek!

A Kávai Gasztro kézműves termékeinek előállításával (pl. hámozott gyümölcsök) és kiszállításával Vásárlói egyedi elképzeléseit is meg tudja valósítani

Ügyfeleinket friss fűszerekkel, szárazáruval is kiszolgáljuk, melyeket közvetlenül őstermelőktől, vagy a Budapesti Nagybani Piacról szerzünk be.

A Kávai Gasztro partnerei főleg szállodák, éttermek, óvodák, iskolák, közétkeztető cégek, kórházak, nagyobb hotelek, nagykonyhák, hidegkonyhai üzemek, ételfutár cégek, rendezvény- és fesztiválszervezők, viszonteladók.

Reméljük, hamarosan Önt/Önöket is a Kávai Gasztro partnerei között üdvözölhetjük!